Cruise

PONANT: brochure 2019 – 2020

PONANT lanceert zijn nieuwe brochure voor het winterseizoen 2019 – 2020 waarin het 114 cruises en 23 vaarroutes aanbiedt.

Het winterseizoen 2019 – 2020 belooft een onvergetelijke reis te worden met PONANT. De rederij biedt haar klanten maar liefst 114 yachtingcruises naar het poolgebied en tropische bestemmingen. De rederij vaart onder meer naar Yucatán, omgeven door het turkooisblauwe water van de Caraïbische Zee, en bekend om de betoverende Mayaschatten die tot de UNESCO-Werelderfgoedsites behoren. De legendarische driemaster Le Ponant neemt uw klanten dan weer mee van Egypte tot Jordanië. Of wat dacht u van de Vanille-eilanden of de Bissagoseeilanden? Tijdens het nieuwe seizoen wordt de vloot overigens uitgebreid met Le Bougainville en Le Durmont-d’Urville, de laatste telgen uit de PONANT Explorers-reeks die in totaal negen schepen telt.

© Ponant – Nathalie Michel

Antarctica

Met 23 cruises tijdens het winterseizoen 2019-2020 zet Ponant het witte continent dit jaar opnieuw in de kijker. Het ervaren team met natuurgidsen van PONANT laat zijn passagiers telkens opnieuw genieten van de ongerepte natuur.

PONANT & National Geographic

PONANT en National Geographic slaan de handen in elkaar om uw klanten vanaf 2019 onvergetelijke cruises aan te bieden in Antarctica, Oceanië, Latijns-Amerika en de Caraïben. De unieke vaarroutes van PONANT worden gecombineerd met de vakkennis van de National Geographic-experten (hoofdzakelijk fotografen).

Klik hier voor een volledige lijst met cruises i.s.m. National Geograpic.

Nieuwe vaarroutes

Bekijk de brochure hier. 

Comments