Touroperating

Pegase: vernieuwingen en uitbreiding productaanbod

Zoals reeds aangekondigd op onze website op 30 oktober, heeft Pegase zijn aanbod met Iberostar uitgebreid waardoor voortaan alle Iberostar Hotels & Resorts te boeken zijn bij de luxetouroperator. Maar daar blijft het niet bij, want tijdens het Pegase à Table event deze week kondigde de touroperator ook nog andere vernieuwingen aan.

Nieuw reservatiesysteem en opportuniteiten

De ontwikkelingen van de laatste maanden noopten Pegase er toe om vervroegd hun nieuw reservatiesysteem te lanceren. Dit reservatiesysteem wordt gelanceerd via BTN4U waardoor opzoekingen en reservaties vlotter moeten verlopen dan voorheen.

Verder is het huidige momentum ideaal om nieuwe en goede afspraken met bijna alle hotels te maken en om partnerships af te sluiten met nieuwe lokale vertegenwoordigers op de dedicated Pegase-bestemmingen die instaan voor de verwelkoming van de klanten, de privé-transfers, 24/24 service… Daarnaast wordt de nieuwe website vervroegd gelanceerd waarbij laatste hand wordt gelegd aan de link met reservatiesysteem.

Incentive voor reisagenten en klant

Pegase beloont de klant en de reisagent bij boekingen. Voor de klant is er extra korting van 150 EUR/per volbetalende volwassen (+18 jaar) voor boekingen t.e.m. 31.01.2020 (minimum dossierwaarde 2.000 EUR). Voor de reisagent is er 2% extra vroegboekcommissie voor elke boeking tussen 1/12/2019 en 31.01.2020, en 10 EUR budget per verkochte klant tussen 1/12/2019 t.e.m. 31.01.2020, in de vorm van een waardebon bij ‘Dhont Interior, Leef mooi ‘ op hun webshop.

Comments