Touroperating

Pegase bouwt partnership met Iberostar verder uit

Het aanbod Iberostar Hotels & Resorts in het portfolio van Pegase, wordt verder uitgebreid. Hierdoor zijn voortaan alle Iberostar Hotels & Resorts te boeken bij Pegase!

Jeroen Decroos (Gedelegeerd Bestuurder): Pegase & Iberostar kennen reeds een geprefereerde samenwerking, samen bouwden we een uitstekend partnership op. Zeker gezien de recente herpositionering en de vele renovaties en heropeningen die Iberostar kent, is Iberostar bij uitstek onze partner. We organiseerden reeds samen de Pegase ‘Beyond 30 Party’ begin dit jaar, waar we een onvergetelijk feestje bouwden met onze partner reisagenten.”

Céline Claeys (Commercial Business Manager): “Iberostar is bezig aan een ongeziene krachttoer: dankzij de vele renovaties en upgrades van hun hotels bieden ze uw klanten de allerbeste kwaliteit. Daarom dat wij ook de opportuniteit nemen om onze samenwerking te verdiepen en een breder aanbod aan Iberostar hotels toe te voegen aan ons portfolio. Bij het boeken van een pakket van Iberostar hotel uit het vernieuwd aanbod, bieden we zoals steeds ook de taxitransfer ter plaatse aan. Andere Pegase privileges zijn optioneel en in te vullen volgens de wensen van uw klant. Zo trekken we volop de kaart van flexibiliteit en kan de reisagent ook bij ons terecht voor deze boekingen. We bieden een exclusief lanceringsvoordeel aan van 150 EUR p.p. bij pakketboeking van dit extra aanbod.”

Davy Van Acker (Business Development Director Iberostar): “We zijn verheugd dat we samen met Pegase een formule hebben gevonden om aan de grote vraag naar onze hotels te kunnen voldoen, waarbij elke reisagent toegang heeft tot het totale aanbod en tevens beschermd is.”

In een eerste fase reserveert Pegase de dossiers in Iberostar Pro, omdat ze gemerkt hebben dat niet alle reisagenten wensen te depackagen en bijgevolg niet altijd toegang hebben tot alle Iberostar hotels. “Doordat wij de boeking in Iberostar Pro maken en dit verkopen in een Pegase pakket, beschermen we de reisagent en de klant in de pakketreizenwetgeving en bent u verzekerd van een goede commissie op het volledige dossier. Momenteel zijn wij in onderhandeling met Iberostar voor een rechtstreekse hotelcontractering. Van zodra we in de verkoop gaan met deze contracten, schakelen wij over en brengen wij u daar van op de hoogte,” aldus Pegase.

 

Comments