Cruise

P&0 Cruises stelt deze zomer alleen korte trips voor in Groot-Brittannië

P&O Cruises kondigt aan dat ze deze zomer enkel korte cruises en weekendtrips zal aanbieden vanuit Southampton. De vaarschema’s zullen zich beperken tot de Engelse kustwateren. Later deze maand zal de maatschappij de exacte vaarschema’s en prijzen meedelen om dan tegen eind maart de boekingen te openen. Alle huidige cruises met de Arcadia, Aurora, Azura en Ventura zijn geannuleerd tot eind augustus. Britannia en Iona zullen pas vanaf eind september terug varen.

Paul Ludlow, President P&O Cruises: “Na de recente aankondigingen van de overheid en naarmate het vaccinatieprogramma over de hele wereld wordt uitgerold, kunnen we hopen dat de huidige lockdown in het Verenigd Koninkrijk ten einde zal komen. We vertrouwen erop dat het leven stilaan zijn vorige normaliteit zal terugvinden. Terwijl vakanties in het VK de eerste zijn die werkelijkheid worden, zullen we daarnaast een geleidelijke terugkeer van de internationale reizen zien.

Wij blijven in nauw contact met de Britse regering en aanverwante instanties en volgen de stand van zaken inzake reizen op. Vanaf het moment dat de reisbeperkingen worden opgeheven, start de logistieke taak om onze activiteiten opnieuw te starten. Het zal enige tijd duren vooraleer het eerste schip weer in de vaart komt, gevolgd door de gefaseerde terugkeer van de rest van de vloot.”

© foto P&O Cruises

Comments