Bestemmingen

Opleidingen France Montagnes – Webinar op 10 & 11 september 2020

De nieuwe producten van de Franse skigebieden

Alles leren over de Franse wintersport en de laatste nieuwtjes en producten voor komend wintersport seizoen? Weet jij hoe je de klant helpt kiezen uit de 350 wintersportplaatsen die Frankrijk telt? En wil jij jouw klant meer kunnen vertellen over de gezondheidsmaatregelen die er getroffen worden om zorgeloos van een wintersportvakantie te genieten?

Na een moeilijk periode waar we allemaal mee geconfronteerd zijn, zijn de bergen als vakantiebestemming een aantrekkelijke optie: volop frisse berglucht, weidse gebieden, helemaal tot jezelf komen in de natuur en samen met familie of vrienden mooie momenten beleven? Lekker actief bezig zijn of genieten van ludieke activiteiten en uitjes ? In de bergen vind je het allemaal.

Frankrijk biedt een diversiteit aan uitzonderlijke skigebieden. Het skigebied, de toegankelijkheid of zelfs het vrijetijdsaanbod… Wat zijn de belangrijkste elementen?

Dankzij de France Montagnes-opleidingen, in de vorm van een webinar, vinden ze in een oogwenk het Franse skigebied van hun dromen, of dat nu Alpe d’Huez, Tignes, Val d’Isère of Les 3 Vallées – Brides-les Bains/Courchevel/Méribel/Les Ménuires/Val Thorens ou Avoriaz is. Deze skigebieden zullen geen geheimen meer voor je hebben.

De stations zullen worden gepresenteerd door gepassioneerde lokale professionals die je de belangrijkste troeven van hun bestemmingen uit de doeken doen: plan en toegang tot de skiliften, locaties van grote hotelstructuren, service- en recreatie-infrastructuur en vele andere, even verrassende voorzieningen.

Tijdens de opleiding kun je via een module al je vragen stellen aan een professional in het skistation die je binnen de 24 uur zal antwoorden.

Vergeet niet om je agenda vrij te maken op 10 (FR) &11 (NL/ENG) september.

De webinars bieden een grote flexibiliteit. Kies uit verschillende ‘slots’ die beschikbaar zijn.

Programma 11 september 2020 (te bevestigen)

9u30 – 9u45 (+ 10 min vragen beantwoorden) : France Montagnes
10u00 – 11u15 (+ 10 min vragen beantwoorden): Avoriaz
10u30 – 11u40 (+ 30 min vragen beantwoorden): Les 3 Vallées (Brides-les Bains / Courchevel / Les Menuires / Val Thorens/Méribel)
12u15 – 12u30 (+ 10 min vragen beantwoorden): Alpe d’Huez
14u00 – 14u15 (+ 10 min vragen beantwoorden): Tignes
14u30 – 14u45 (+ 10 min vragen beantwoorden): Val d’Isère

Ben je geïnteresseerd in deze trainingen? Schrijf je nu in

 

Photo: © T.HYTTE KLIP

Comments