Cruise

Oceania organiseert webinar over zomerseizoen 2023

Oceania Cruises organiseert morgen, woensdag, om 19 uur een webinar over haar Europees en Noord-Amerikaans programma 2023. De online-uiteenzetting staat open voor zowel reisprofessionelen als vakantiegangers. Klik hier om in te schrijven voor de webinar.

De zeven schepen van de maatschappij zullen tijdens het zomerseizoen 2023 179 reizen aanbieden en meer dan 260 havens aanlopen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, het Balticum en Scandinavië, Alaska, Canada & New England en Bermuda. Met 30 tot 50 procent meer tijd in de havens dan andere premium cruiserederijen bevat deze collectie 190 overnachtingen en meerdaagse verblijven in zowel grote steden als boetiekhavens, samen met honderden laatavondvertrekken. Op die manier wil Oceania haar gasten de mogelijkheid bieden zich onder te dompelen in de cultuur, geschiedenis en gastronomie van de bestemmingen.

Het zomerseizoen 2023 betekent ook de lancering van Oceania’s nieuwe schip Vista. Het boetiekschip voor 1.200 gasten stelt tijdens zijn inaugurele seizoen 18 reizen voor in de Middellandse Zee, de Griekse eilanden, Israël, de Britse eilanden en Noord-Amerika.

In ander nieuws volgt Howard Sherman op 1 januari 2022 Bob Binder op als president en CEO van Oceania Cruises. Sherman is vandaag de EVP on-board revenue and destination services bij Norwegian Cruise Line Holdings, de moedermaatschappij van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises.

Bob Binder was in 2002 een van de mede-oprichters van Oceania en lag binnen de rederij de voorbije jaren aan de basis van tal van nieuwe initiatieven. Hij krijgt volgend jaar een adviserende functie als vicevoorzitter van Norwegian Cruise Line Holdings. In die hoedanigheid rapporteert hij aan Frank Del Rio, de CEO van de groep.

© rendering Oceania Cruises

Comments