Cruise

Oceania onthult hutten en suites op Vista

Oceania Cruises heeft details vrijgegeven over de accommodatie aan boord van de Vista die begin 2023 in de vaart komt. Met haar vernieuwde hutten en suites wil de rederij een nieuwe norm zetten voor comfort en residentiële luxe aan boord van een cruiseschip. Oceania lanceert ook een nieuwe categorie van verandahutten voor individuele reizigers.

CEO Bob Binder: “Zoals op elk van onze schepen is het doel dat de gasten zich thuis voelen vanaf het moment dat ze hun passagiershut of suite aan boord van de Vista betreden. Vista’s accommodaties bieden doordachte voorzieningen en persoonlijke details die zijn ontworpen in de stijl die onze gasten waarderen en verwachten van Oceania Cruises.”

Alle hutten beschikken over ruime badkamers met extra grote regendouche en grote wastafels, queensize bedden met pluche beddengoed, een comfortabele zithoek en veel opbergruimte. De tijdloze inrichting van de accommodatie weerspiegelt volgens de rederij de beste esthetiek op vlak van woondesign om de gasten een rustgevende, huiselijke ruimte te bieden waar ze kunnen ontspannen terwijl ze ’s werelds meest fascinerende bestemmingen verkennen. De standaard verandahut heeft een oppervlakte van 27 m². Wie meer luxe zoekt, kan opteren voor suites van 40 tot 171 m² en geniet van een butlerdienst en toegang tot een executive lounge.

De 14 Oceania Suites (rendering) op toplocaties op de hoogste dekken van het schip bieden een ongeëvenaard uitzicht en beschikken over zorgvuldig ingerichte woon- en eetruimtes. De 8 Vista Suites zijn ontworpen als de ultieme villa’s aan zee. Het neusje van de zalm wordt de Owner’s Suite. Meer details over deze accommodatie zal Oceania binnenkort vrijgeven.

Oceania Vista komt begin 2023 in de vaart. Het schip biedt plaats aan 1.200 gasten. In 2025 volgt een zusterschip. Op 9 september aanstaande publiceert de rederij de eerste vaarschema’s van de Vista. De verkoop start een week later, op 15 september.

© redering Oceania Cruises

Comments