Cruise

Oceania Cruises vernieuwt menukeuzes

Oceania Cruises vernieuwt haar menu’s. In de Grand Dining Room kunnen gasten voortaan elke avond kiezen uit zes voorgerechten, drie soepen, vier salades, negen hoofdschotels en evenveel bijgerechten. Op elk menu staan ook vegetarische en gezonde gerechten in samenwerking met Canyon Ranch. Alles samen serveert de keuken nu tot 800 verschillende gerechten, waaronder honderden tijdloze klassiekers. Volgens Franck Garanger, Corporate Executive Chef voor Oceania Cruises, gaat het om het grootste aanbod dat de gasten op zee kunnen vinden. Passagiers die op zoek zijn naar bepaalde smaken, vinden een keuze aan regionale bereidingen van Frans en Spaans tot Cubaans en Polynesisch. Het Food & Pairing Menu omvat elke dag tot vier gerechten met aangepaste wijnen. De nieuwe menu’s zijn vanaf heden beschikbaar op de Riviera. In de loop van de maand mei kunnen ook de gasten aan boord van de Sirena de nieuwe gerechten proeven. De Insignia volgt in juni, de Nautica en Marina in juli en de Regatta in augustus.

© foto Oceania Cruises

Comments