Cruise

Norwegian publiceert duurzaamheidsverslag

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH), het wereldwijde cruisebedrijf dat Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises exploiteert, heeft haar Milieu-, Sociaal- en Bestuursrapportage (ESG) van 2020 gepubliceerd, inclusief de Sustainability Accounting Standards Board (SASB) index, als onderdeel van het wereldwijde duurzaamheidsprogramma van NCLH, Sail & Sustain.

NCLH onthulde ook haar aangescherpte Sail & Sustain-programma dat is gestructureerd rond vijf pijlers die zijn ontwikkeld door middel van samenwerkingen met belangrijke interne en externe stakeholders. De pijlers zijn: het verminderen van negatieve milieu-impact, veilig varen, het empoweren van mensen, het versterken van de communities en integer en verantwoord handelen.

“We streven ernaar om onze ESG-informatie voortdurend te verbeteren en de publicatie van ons eerste uitgebreide ESG-rapport en de eerste Sustainability Accounting Standards Board (SASB)-index in de cruise-industrie is een belangrijke stap voorwaarts in onze inspanningen om kritische transparantie te bieden aan onze belangrijkste belanghebbenden rond onze Sail & Sustain-strategie om op de juiste manier resultaten te behalen en waarde te creëren voor al onze stakeholders,” zegt Andrea DeMarco, senior vice president ESG, Investor Relations en Corporate Communications van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. Meer details vindt u op de website https://nclhltd.com/sustainability.

© foto Norwegian Cruise Line

Comments