Cruise

Norwegian Cruise Line presenteert ‘Live from Broadway’

Norwegian Cruise Line stelt vanaf vrijdag 18 december de tweede aflevering van haar ‘EMBARK, the Spotlight Series’ voor. Na ‘The Choir of Man’, die de eerste week bijna 500.000 keer is bekeken, is het nu de beurt aan ‘Live From Broadway’, met nummers uit NCL’s cruiseshows. In de exclusieve showcase komen nummers aan bod van de Tony Award-bekroonde musical Jersey Boys te zien op Norwegian Bliss, After Midnight beschikbaar op Norwegian Escape, Priscilla Queen of the Desert die loopt op Norwegian Epic, de Australische musical Velvet die succes oogst op Norwegian Jewel en Norwegian Breakaway, Footloose op Norwegian Joy, Million Dollar Quartet die beschikbaar is op Norwegian Getaway en de Tony Award-bekroonde musical Kinky Boots die gasten tijdens hun cruise met de Norwegian Encore kunnen beleven.

“Het brengt ons enorme vreugde om ons bekroonde entertainment te kunnen delen met onze vrienden in een tijd als deze en het is ongelooflijk hartverwarmend om onze familie van artiesten te zien genieten van deze kans,” zegt NCL President en CEO Harry Sommer. “Ik kan niet wachten tot onze gasten hun favorieten weer snel op zee kunnen zien”.

Naast de muzikale uitvoering, krijgt het publiek ook een plaats op de eerste rij in het backstage-leven van de castleden en vertellen zij wat het voor hen betekent om voor het eerst in vele maanden weer op te treden. De bijna 40 minuten durende aflevering van ‘EMBARK, the Spotlight Series’ wordt live gestreamd op www.ncl.com/embark op 18 december en is daarna beschikbaar on-demand. Ook de eerste aflevering rond de productieshow The Choir of Man is nog beschikbaar op www.ncl.com/embark.

© foto Norwegian Cruise Line

Comments