Cruise

Norwegian Cruise Line lanceert docureeks EMBARK

Norwegian Cruise Line kondigt een docureeks ‘EMBARK – The Series’ aan waarin ze haar publiek uitnodigt om vanaf de eerste rij volop te genieten van de NCL-ervaring. Het initiatief gaat van start met een tweedelige EMBARK NCL Spotlight Series over het Broadway en West End-entertainment aan boord van de gehele vloot. Als eerste nodigt NCL kijkers uit in het historische West End Garrick Theatre in Londen voor een speciale reünie van de cast van ‘The Choir of Man’.

De internationale theaterhit wordt geprezen om zijn hoge energie, livemuziek en fantastisch gevoel voor ritme. De show is een meeslepende pub-ervaring met gewone jongens die alles uitvoeren, van meezingers tot klassieke rock. De show speelt zich af in een traditioneel buurtcafé en benadrukt het belang van gemeenschap en menselijke verbondenheid door middel van een reeks liedjes, poëzie en intieme gesprekken.

“Nu meer dan ooit, verlangen we allemaal naar verbinding,” zei Richard Ambrose, senior vice president van entertainment en cruiseprogramma’s bij Norwegian Cruise Line. “Entertainment verenigt ons, waardoor we onze zorgen kunnen vergeten, al is het maar voor even. Wij zetten ons altijd in voor het bieden van het beste entertainment aan onze gasten. Hoewel theaters gesloten zijn en bijeenkomsten slechts beperkt mogelijk, willen we onze collega-artiesten ondersteunen en tegelijkertijd op een zinvolle manier contact maken met onze gasten. “

‘The Choir of Man’ zal voor het eerst live worden gestreamd via www.ncl.com/embark op vrijdag 20 november. Hierna is de aflevering beschikbaar op aanvraag.

© foto Norwegian Cruise Line

Comments