Cruise

Norwegian Cruise Line lanceert de zomer 2023

Norwegian Cruise Line opende de verkoop van haar cruises voor de zomer 2023. Naast bekende populaire bestemmingen die al langere tijd tot het NCL-aanbod behoren, voegt de rederij een aantal primeurs toe. Denk hierbij aan een eerste bezoek aan Nessebar in Bulgarije tijdens de Extraordinary Journeys van Norwegian Jade door de Middellandse en Zwarte Zee, het debuut van Norwegian Bliss bij de Royal Naval Dockyard tijdens een zevendaagse rondreis naar Bermuda vanaf New York en de eerste zevendaagse cruise van Norwegian Jade van Athene naar Bodrum en Paros.

“Nu is het moment om los te komen van de houdgreep van 2020 en vooruit te kijken, groots te dromen en die cruisevakantie te plannen waar je al het hele jaar op wacht,” vertelt Kevin Bubolz, Managing Director Europe van Norwegian Cruise Line. “Onze nieuwe vaarroutes bieden de perfecte kans voor gasten om een reis te boeken, geld te sparen en dan in 2023 aan boord te gaan voor de cruisevakantie van hun leven.”

Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem en Norwegian Jade verzorgen van mei tot oktober cruises van vijf tot elf dagen door het Middellandse Zeegebied. Norwegian Getaway voert tussen 8 mei en 17 oktober verschillende Noord-Europese cruises uit. Met langere tijd in de havens, is er voor opvarenden meer dan genoeg ruimte om de steden, cultuur, geschiedenis en kunst te bewonderen.

Tussen 22 april en 15 oktober 2023 verwelkomt Alaska vier NCL-schepen: Norwegian Jewel, Norwegian Sun en twee eenheden uit de Breakaway Plus Klasse: Norwegian Encore en Norwegian Joy. De reizen variëren van vijf tot negen dagen vanaf Seattle, Vancouver en Seward. Elke zeven- en negendaagse route omvat een gletsjer-ervaring waarbij gasten de magische wonderen van de natuur aanschouwen vanaf het dek.

Tussen 2 juni en 29 december staan verschillende drie- en vierdaagse cruises gepland met Norwegian Sky vanaf Miami naar Freeport, Nassau en Great Stirrup Cay, NCL’s particuliere eiland resort op de Bahama’s. Norwegian Escape en Norwegian Sky vertrekken vanuit Miami voor verschillende vijf- tot negendaagse cruises door de Oostelijke en Westelijke Caraïben. Norwegian Escape krijgt New York City als thuisbasis voor zevendaagse cruises naar Canada en Nieuw Engeland met stops in onder andere Newport, Portland en Halifax. Ook Norwegian Pearl vaart een scala aan adembenemende zevendaagse cruises in dit gebied.

© foto’s Norwegian Cruise Line

Comments