Cruise

Norwegian Cruise Line lanceert boekingsplatform met vluchten

Norwegian Cruise Line lanceert een nieuw boekingsplatform voor vliegcruises waarbij reisagenten voor het eerst vluchten kunnen combineren met een cruise bij NCL. Het gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om klanten nog meer vrijheid en keuze te geven bij het boeken van een cruise. NCL Air biedt toegang tot actuele prijzen voor vluchten naar vertrekhavens over de hele wereld, zolang deze beschikbaar zijn via Amadeus. Tegelijkertijd profiteren reisagenten van een vereenvoudigd boekingsproces, terwijl ze worden beloond met de volledige cruisecommissie voor het gehele vluchtpakket.

Het boekingsplatform is ontwikkeld om het leven van reisagenten gemakkelijker te maken en biedt meer efficiëntie, waardoor ze kostbare tijd terugwinnen. Ze kunnen in NCL Air kiezen voor exclusieve, door NCL gecontracteerde tarieven. Daarnaast is er de optie om vastgestelde tarieven aan te bieden tegen een goedkopere prijs. Deze zijn echter wel onderhevig aan bepaalde betalings- en annuleringsbeperkingen. Ook zijn upgrades naar Premium Economy-, Business- en First Class-vluchten mogelijk en is elke boeking volledig beschermd via de European Package Travel Directive. Voor ultiem gemak zijn de tarieven inclusief ingecheckte bagage, vervoer van en naar de lucht- en cruisehaven en, indien nodig, een hotelovernachting vóór de cruise. Een extra service van de rederij is dat in het geval van vluchtannuleringen of vertragingen, NCL assistentie verleent door te zorgen voor alternatieve opties. Dit geldt op geboekte vluchten die onderdeel zijn van een Fly-Cruise-pakket.

Kevin Bubolz, Managing Director Europe: “NCL Air is de natuurlijke evolutie van onze toewijding om klanten meer vrijheid en keuze te geven en tegelijkertijd reispartners de grootst mogelijke ondersteuning te bieden. We werken al een tijdje aan dit revolutionaire boekingsplatform en ik ben heel blij dat agenten en klanten hier nu de vruchten van plukken.” Om de succesvolle onthulling te vieren, nemen alle Europese agentschappen die een boeking maken inclusief NCL Air-vluchten tot en met 31 december automatisch deel aan een loterij en maken kans op een van de zeven Amazon-vouchers ter waarde van € 100 tot € 1.000.

NCL Air is beschikbaar voor alle agenten met een Book Norwegian-login. Reisagenten die momenteel geen gebruik maken van de boekingsmodule kunnen contact opnemen met het NCL Partnership Relations Team via agencysupport@ncl.com om alsnog toegang te krijgen tot Seawebagents.ncl.com en NCL Air. Bovendien downloaden agenten gemakkelijk deze e-flyer met een stapsgewijze handleiding over hoe vluchten snel en gemakkelijk geboekt kunnen worden via het nieuwe boekingsplatform.

© foto Norwegian Cruise Line

Comments