Cruise

Norwegian Cruise Line kondigt nieuwe routes aan voor winter 2022-2023

Norwegian Cruise Line heeft voor 13 van haar 18 schepen wereldwijde warmweer-routes aangekondigd voor de winter 2022-2023.  CEO Harry Sommer: “Terwijl we allemaal blijven dagdromen over onze volgende cruisevakantie, zijn we verheugd om nieuwe routes aan te bieden voor diegenen die graag een tropische bestemming willen bezoeken of culturele ervaringen willen opdoen via een van onze buitengewone reizen. We zijn zeer hoopvol dat we onze activiteiten binnenkort zullen hervatten. Intussen maakt het aanbod met nieuwe routes het mogelijk voor onze reizigers om hun volgende cruisevakantie met Norwegian Cruise Line alvast vooruit te plannen.”

De nieuwe cruises omvatten een selectie van Extraordinary Journeys, een verzameling langere reizen met unieke havens, geïnspireerd op een gevoel van ontdekking en diepgaande verbinding met plaatsen over de hele wereld. Zo maakt de Norwegian Jewel vanaf 12 november 2022 een selectie Panamakanaal-reizen met 12-daagse cruises vanuit San Diego, Los Angeles en Colon (Panama). Hierdoor kunnen gasten voor of na de cruise hun vakantie uitbreiden op deze bestemmingen. Norwegian Getaway begint op 14 november 2022 aan een 13-daagse Europese cruise met cultureel rijke ervaringen tussen Southampton en Rome (Civitavecchia).

Van oktober 2022 tot maart 2023 kunnen gasten met zes schepen kiezen uit een selectie aan cruises door het Panamakanaal, variërend van 8 tot 21 dagen. De schepen bezoeken meerdere populaire bestemmingen in het Caraibisch gebied en Latijns-Amerika. Tien schepen stellen vijf- tot veertiendaagse reizen door het oostelijke, westelijke en zuidelijke Caraibisch gebied voor. De routes omvatten afvaarten naar Harvest Caye, de resortbestemming van het bedrijf in Belize evenals een bezoek aan Great Stirrup Cay, het privé-eilandresort op de Bahama’s. Dat eiland beschikt over Silver Cove, een exclusief gebied aan het strand met luxe privévilla’s, eigen restaurant, de Moët-bar en de Mandara Spa.

Vanuit Los Angeles en San Diego aan de Amerikaanse westkust kunnen gasten de schoonheid van de Mexicaanse Rivièra ervaren met een keuze uit vijf-, zeven- en achtdaagse rondreizen met Norwegian Bliss, Norwegian Joy en Norwegian Jewel. Drie- en vierdaagse cruises naar de Bahama’s zijn er met de Norwegian Sky vanuit Miami. Norwegian Getaway combineert in acht dagen de Bahama’s met Florida. In Bermuda tot slot stelt Norwegian Joy in november 2022 en Norwegian Getaway in december 2022 en februari en maart 2023 vijf- en zevendaagse cruises vanuit New York met overnachtingen in de Royal Naval Dockyard voor.

© foto Norwegian Cruise Line

Comments