Cruise

Norwegian Cruise Line kondigt extra cruises aan vanuit VS

Als onderdeel van het herstartplan kondigt NCL de langverwachte terugkeer vanuit Miami aan met Norwegian Gem. Het schip maakt vanaf 15 augustus 2021 zevendaagse cruises naar het Caraïbisch gebied. NCL heeft ook de verkoop geopend voor extra cruisereizen naar Bermuda vanaf 26 september 2021 met Norwegian Breakaway vanuit New York, de Mexicaanse Riviera op 24 oktober 2021 vanaf Los Angeles aan boord van Norwegian Bliss en de Caraïben vanaf 13 november met Norwegian Escape vanuit Port Canaveral. In aanvulling hierop maakt Norwegian Encore –  het nieuwste schip van de vloot – haar debuut aan de West Coast en vervangt Norwegian Bliss voor het Alaska-seizoen vanuit Seattle. Deze schepen vullen het aanbod met acht schepen aan dat NCL eind mei al aankondigde.

“Met deze extra routes bieden we reizigers meer mogelijkheden om te varen vanuit enkele van hun thuishavens naar een aantal favoriete bestemmingen,” vertelt Harry Sommer, president en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line. “We zijn erg enthousiast om terug in de Verenigde Staten te cruisen en uit te varen met ons nieuwste schip Norwegian Encore. We kunnen haar opnieuw introduceren aan onze gasten en hen uitnodigen om haar aanbod van wereldklasse te ervaren, wanneer ze haar debuut in Seattle en Alaska maakt. ”

Het Peace of Mind-beleid van NCL blijft in werking voor gasten die op cruises varen met inschepingsdata tot 31 oktober 2021. Deze gasten hebben de flexibiliteit om hun cruise 15 dagen voor vertrek te annuleren. Degenen die profiteren van het Peace of Mind-beleid, ontvangen een volledige terugbetaling in de vorm van een toekomstig cruisekrediet dat kan worden toegepast op elke cruise tot 31 december 2022. NCL kondigde eerder aan dat in het raam van haar SailSAFE-protocol alle bemanningsleden en gasten moeten gevaccineerd zijn. Voorlopig beperkt de rederij ook de gastencapaciteit op haar schepen.

© foto Norwegian Cruise Line

Comments