Cruise

Norwegian Cruise Line introduceert Extraordinary Journeys

Norwegian Cruise Line introduceert de nieuwe bestemmingscategorie ‘Extraordinary Journeys’ met langere, unieke reisroutes naar verschillende bestemmingen wereldwijd. Deze meeslepende expedities tonen wereldreizigers verschillende continenten en bestemmingen, van de 22-daagse Afrikaanse safari met bezoek aan de Seychellen op Norwegian Dawn tot de 15-daagse Alaska-reis op Norwegian Sun. Klik hier om alle beschikbare ‘Extraordinary Journeys’ te bekijken.  “De nieuwe Extraordinary Journeys reisroutes zijn bedoeld om een gevoel van verwondering op te wekken en zinvol reizen aan te moedigen en op die manier de huidige verbinding met de mensen en de wereld om je heen te versterken,” vertelt Kevin Bubolz, Vice President en Managing Director NCL Europa. “Reizen verbreedt onze horizon en laat ons ontspannen. Met de 11- tot 22-daagse cruises naar bijna elk continent, inspireren we onze gasten om hun eigen buitengewone reis met ons te ontdekken.”

Tegelijk heeft NCL de reisroutes 2021 voor de Norwegian Jade, Norwegian Pearl, Norwegian Sky, Norwegian Star en Norwegian Sun geopend. Vanaf maart 2021 verzorgen Norwegian Star vanuit Southampton en Norwegian Jade vanuit Amsterdam 9- tot 12-daagse rondreizen naar de Britse eilanden. Tijdens de zomer bezoekt Norwegian Jade de Baltische regio vanuit Stockholm, Kopenhagen en Amsterdam. In het najaar bezoekt het schip de Griekse eilanden en vaart vervolgens door naar het Midden-Oosten en Zuid-Afrika. Norwegian Pearl vaart van mei tot november vanuit Athene naar Griekenland, Turkije, Cyprus en Israël, met bezoek aan één of twee havens per dag met slechts zeven dagen op zee gedurende het hele seizoen.

Nieuw voor het Panamakanaal zijn cruises vanuit Panama-stad met de Norwegian Sun en Norwegian Sky. Tijdens de zomer 2021 vervoegt Norwegian Sun de Norwegian Jewel, Norwegian Bliss en Norwegian Encore in Alaska. Norwegian Sky en Norwegian Pearl bieden een hele reeks drie-, vier- en vijfdaagse cruises naar de Bahama’s vanuit Miami. Norwegian Pearl, Norwegian Jade en Norwegian Sky verzorgen uiteenlopende cruises in het Caraïbisch gebied.

© foto’s Norwegian Cruise Line

Comments