Cruise

Norwegian Cruise Line Holdings stelt heropstart uit tot juni

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. (NCLH), de moedermaatschappij van Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, verlengt de eerder aangekondigde annulering van de cruises voor alle cruisemerken. De opschorting van de annulering geldt voor alle afvaarten van de drie brands met een vertrekdatum tot en met 31 mei 2021.

NCLH blijft werken aan het onderhoudsplan voor de terugkeer van cruises, om te voldoen aan de vereisten van het ‘Framework for Conditional Sailing Order’, uitgegeven door de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Daarnaast blijft de holding samenwerken met de federale overheid, wereldwijde gezondheidsorganisaties en deskundigen van het Healthy Sail Panel om alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om de gezondheid en veiligheid van de gasten, bemanning en gemeenschappen die zij bezoeken te waarborgen.

Passagiers die momenteel zijn geboekt op een geannuleerde cruise met Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises of Regent Seven Seas Cruises worden verzocht contact op te nemen met de cruisemaatschappij of organisatie waar zij hebben geboekt.

© foto Regent Seven Seas Cruises

Comments