Cruise

Norwegian Cruise Line breidt Europees aanbod uit

Zoals managing director Kevin Bubolz eerder deze week al liet aanvoelen in Travel Magazine, breidt Norwegian Cruise Line na de start van Norwegian Jade vanuit Athene haar aanbod in Europa in de loop van het zomerseizoen verder uit met eerder geplande routes vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome). Norwegian Epic zal van 5 september tot en met 24 oktober 2021 vanuit Barcelona 7-daagse cruises door de westelijke Middellandse Zee verzorgen. Norwegian Getaway biedt van 13 september tot 25 oktober 2021 een mix van 10 tot 11-daagse Griekse eilanden-cruises aan vanuit Civitavecchia. Met vijf tot acht aanloophavens, verblijven van meer dan twaalf uren in elke stad en niet meer dan twee zeedagen, kunnen gasten hun vakantie doorbrengen met het verkennen van oude ruïnes en middeleeuwse architectuur, het bewonderen van artistieke meesterwerken of gewoon genieten van heerlijke lokale gerechten.

Tegelijk bevestigt NCL haar toewijding aan het verbeteren van de gastervaring op zee en zal een geheel nieuw The Haven by Norwegian-complex aan boord van Norwegian Epic debuteren na een uitgebreide renovatie in Marseille eind 2020. Norwegian Epic was in 2010 het eerste vaartuig in de vloot met het key-card access ship-within-a-ship concept van het merk, volledig uitgerust met privévoorzieningen, speciale services en de meest luxueuze accommodaties aan boord. De recente renovatie resulteerde in 75 verbeterde en opgewaardeerde suites in combinatie met vernieuwde ervaringen, waaronder The Haven Restaurant en The Haven Courtyard Pool en Sundeck. Norwegian Epic beschikt over een van de grootste The Haven-complexen in de Norwegian-vloot.

“Hoewel we geen verbinding konden maken met onze gasten op zee, hebben we het afgelopen jaar gebruikt om onze terugkeer voor te bereiden door te investeren in onze vloot en ons aanbod aan boord,” aldus CEO Harry Sommer. “Het herontwerp van Norwegian Epic is een bewijs van onze doorlopende toewijding aan buitengewone kwaliteit en het verhogen van de uitmuntende standaard van onze vloot.”

© foto Travel Magazine

Comments