Newsflash, Touroperating

Nordic & Xplore The North en Nordic Group nieuwe CEO

Vanaf deze week zullen Philip Timmermans en Maarten Raes de krachten bundelen bij NORDIC & Xplore The North, samen vanaf heden ook Nordic Group genoemd (De Nordic Group omvat te de merken Wild Alaska, Canada Travel Designers, Explore, laponie.be, Nordic en Xplore The North). Philip wordt ceo van de merken Nordic en Xplore The North. Maarten Raes, oprichter en bezieler van NORDIC wordt ceo van Nordic Group en zal zich vanaf heden vooral bezig houden met de verticale integratie van de groep (participaties in en contracting met accommodaties) en strategie. Maarten blijft het eerste contact voor de belangrijkste partners van de groep.

Zo heeft Nordic Group reeds een belangrijke participatie genomen in het drijvende hotel, Arctic Bath (www.arcticbath.se) en de luxueuze glazen ‘cabins’ van The Northern Lights Ranch (www.theranch.fi).

Philip Timmermans, 49 jaar, heeft meer dan twintig jaar ervaring in de reissector en een verleden bij onder meer Skiworld, Thomas Cook, en Sunweb. Philip Timmermans wordt dus ceo van de twee merken NORDIC & Xplore the North en zal naast de dagdagelijkse leiding een sterke focus hebben op sales, marketing en de integratie van de verschillende merken binnen de Nordic groep.

Philip Timmermans: “Ik kijk ernaar uit om terug in de Belgische reissector actief te zijn en om samen met het dynamische team onze prachtige bestemmingen nog meer onder de aandacht te brengen van ons doelpubliek.”

Maarten Raes: “We zijn absoluut verheugd om Philip aan boord te hebben bij NORDIC & Xplore The North. Mijn persoonlijke sterktes liggen vooral in de relaties met onze belangrijkste partners. Philip is, vanuit zijn ervaring, heel sterk in marketing. Ik merkte na enkele gesprekken een bijna volledige complementariteit in talenten. De ideale start om hier samen een mooi groeiverhaal van te maken!”

Comments