Cruise

Nog meer zee- en riviercruises hervatten afvaarten

In het weekend hebben twee oceaanboetiekrederijen hun eerste betalende passagiers ontvangen na een onderbreking van ruim 18 maanden. In Griekenland verliet Azamara Quest zondag Piraeus (Athene) met haar eerste klanten. In Kopenhagen vierde Oceania Cruises de heropstart met de Marina. CEO Bob Binder: “Vandaag is een van die dagen die we ons een leven lang zullen herinneren. Dit is het moment om ons te herenigen met onze families aan boord en onze gasten om samen de wereld opnieuw te verkennen.”

Ook op de waterlopen beweegt er iets. Crystal River Cruises hervatte in het weekend in het Duitse Vilshofen haar afvaarten met de Crystal Ravel. Het rivierschip verzorgt dit najaar weekcruises op de Donau tussen Duitsland, Oostenrijk en Hongarije. Gisteren, maandag, mocht ook de Crystal Debussy haar eerste gasten verwelkomen. Dat rivierschip biedt cruises van zeven nachten aan op de Rijn en bezoekt Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Crystal’s Senior VP Walter Littlejohn: “Na maanden van planning en voorbereiding zijn we verheugd onze gasten weer aan boord te mogen verwelkomen om de attente service en persoonlijke zorg van ons toegewijde personeel te ervaren op cruises naar de meeste geliefde bestemmingen op Europa’s schilderachtige rivieren en waterlopen.” Crystal River Cruises biedt dit najaar 32 afvaarten van zeven tot elf nachten aan. De luxeriviercruiseschepen bieden plaats aan 106 gasten.

© foto Crystal River Cruises

Comments