Reisindustrie

NMBS Internationaal: nieuwe Sales & Account Manager

Sedert begin augustus is Sammy Bonnewijn (ex-Omnia Travel en ex-Uniglobe VDK Travel) aangesteld als nieuwe Sales & Account Manager bij NMBS Internationaal. Sammy zal vanaf heden de rol van Sales & Accountmanager op zich nemen voor de Belgische zakenreismarkt (TMC).

Bart Geeroms (NMBS Internationaal): “Sammy zal het aanspreekpunt worden voor de TMC markt in België. Zijn rol bestaat erin om het internationale treinaanbod – dewelke overigens fors in de lift zit – te ondersteunen via dit marktsegment, in een nauwe samenwerking met onze carriers Thalys, Eurostar, TGV® en ICE.” Sammy Bonnewijn: “Met mijn ervaring in de corporate travel markt, de reeds vergaarde kennis over het NMBS productaanbod  en de NMBS verkoopsapplicaties, kijk ik er enorm naar uit om de ‘internationale trein’ als zakelijk vervoersmiddel binnen Europa te promoten. De trein heeft tevens een mooie ‘groene’ toekomst. Samen met de sales & accounts van de TMC’s én de zakenreisagent, zullen we samen deze unieke treinvoordelen ten opzichte van andere vervoersmodi, extra in de verf zetten de komende maanden en jaren.”

Sammy is bereikbaar op het nummer 0490/52.62.64 of via sammy.bonnewijn@belgiantrain.be. Voor algemene vragen kan je steeds terecht op het nummer 02/528.27.06.

Comments