Cruise

Nieuwe mijlpaal in bouw Seabourn Venture

De bouw van de Seabourn Venture heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De romp van het eerste expeditieschip van de luxerederij wordt deze dagen van de T. Mariotti-werf San Giorgio di Nogaro over 1.200 zeemijl helemaal rond Italië naar de vestiging in Genua gesleept voor de afwerking.

“Deze stap in het bouwproces is spannend om naar te kijken en een belangrijke fase in de bouw van het schip,” zegt Josh Leibowitz, voorzitter van Seabourn. “We zijn er trots op dat we zo’n belangrijke mijlpaal van het project hebben bereikt en zijn erg enthousiast om eindelijk de schoonheid in haar romp- en bovenbouw zichtbaar te zien. We kunnen niet wachten om Seabourn Venture in Genua te ontvangen voor de voltooiing,” vult Marco Ghiglione, managing director van T. Mariotti aan.

Seabourn Venture komt in december in de vaart. Het Polar Class 6-expeditieschip zal tijdens haar inaugurale winter cruises aanbieden in Noorwegen. Travel Magazine had vorige week een gesprek met VP Expeditions Robin West over het nieuwe schip. U kan het verslag hier lezen.

© foto Seabourn

Comments