Newsflash

Nichette Ghyoot (Transeurope) met pensioen

Nichette Ghyoot, algemeen directeur van Transeurope, gaat op 31 juli aanstaande op pensioen, dit na een rijkgevulde carrière van meer dan 40 jaar.

Nichette vertegenwoordigde de TO-activiteit met veel inzet en betrokkenheid. Haar alomtegenwoordigheid bleef niet onopgemerkt en ze kreeg dan ook de nodige erkenning. Heel wat awards werden haar toegekend in binnen- en buitenland, waaronder de TM Award ‘Woman of the Year ‘2015’. Nu breekt voor haar een nieuwe levensfase aan, waarin ze maximaal wil genieten in het gezelschap van haar man, haar familie en haar vrienden.

Haar taken worden vanaf 1 augustus overgenomen door Tobias Stuyts, 30 jaar, jurist en afgestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven. Tobias is reeds 7 jaar tewerkgesteld bij Transeurope en doorliep zowat alle afdelingen van het bedrijf.

Hij wordt in zijn opdracht bijgestaan door 3 brand managers. Voor het merk Transeurope wordt dat Kevin Van Nieuwenhuyse, voor het merk Transasia Kenneth Calliauw en voor het merk Go Chic James Masson. Zij gaan vol enthousiasme hun nieuwe uitdaging aan en hopen je van dienst te mogen zijn.

Comments