Newsflash

Neckermann België en Sunweb sluiten strategisch partnership

Vandaag, donderdag 28 november, kondigen Neckermann België en Sunweb een lange termijn partnership aan, waarbij Neckermann België als enige retail partner Sunweb vakanties zal promoten en verkopen via de 62 Neckermann shops en de Neckermann website.

Dankzij dit partnership blijft het huidige Neckermann dicht bij zijn historisch DNA, met een specifiek vakantie-aanbod dat je niet of nauwelijks vindt bij de klassieke reisagent. Bovendien is het vakantie-aanbod van Sunweb gelijklopend met dat van de vroegere touroperator Neckermann: Sunweb vliegt ook in de meeste gevallen met Brussels Airlines, en de hotels die zeer vaak geboekt werden bij Neckermann vind je bijna allemaal terug bij Sunweb.

Laurent Allardin

“Ik ben bijzonder blij met dit partnership, omdat het een belangrijke mijlpaal is in de doorstart van de Neckermann shops en de Neckermann website. Neckermann neemt hiermee zijn unieke positie in de Belgische toeristische sector opnieuw in.”
Laurent Allardin, general manager van Neckermann België

Dankzij dit partnership bereikt Sunweb de klanten van Neckermann België: trouwe klanten die vaak in een Neckermann Vakantiewinkel hun reis boekten, en kozen voor één van de partnerhotels van het vroegere Neckermann (zoals bv. de Mitsis-, Abora/Lopesan- of Iberostar-hotelketen).

“Die hotelketens vind je nu allemaal terug bij ons. Het zijn stuk voor stuk A-merken met veel trouwe en tevreden klanten.”
Tim Van den Bergh, CCO van Sunweb Group 

Bovendien staat Neckermann historisch sterk in Franstalig België, waar Sunweb nog niet lang actief is en daardoor een groot groeipotentieel heeft.

“Voor ons is dit een unieke opportuniteit om een turbo te zetten op onze groei. Met dit partnership heeft Sunweb duidelijk de ambitie om nogmaals een grote stap voorwaarts te zetten.”
Tim Van den Bergh, CCO van Sunweb Group

Comments