Cruise

NCL rapporteert recordboekingen voor Norwegian Prima

Norwegian Cruise Line opende vorige week de boekingen voor de Norwegian Prima die in augustus 2022 in de vaart komt. De vraag voor het eerste van zes schepen van de Prima-klasse is bijzonder hoog. NCL spreekt van het meest gewilde schip ooit met de beste boekingsdag en -week in de 54-jarige geschiedenis van de rederij.

Voor CEO Harry Sommer bewijst Norwegian Prima nu al een gamechanger te zijn voor NCL. “Norwegian Bliss, die debuteerde in 2018 en tijdens haar onthulling onze grootste boekingsdag ooit had, werd overtroffen door Norwegian Prima, die het vorige record heeft verdubbeld. Bovendien heeft bijna 20 procent van de boekingen betrekking op onze Haven-suites, wat aangeeft dat er behoefte is aan eersteklas ervaringen.”

Onze regio krijgt trouwens de primeur om de Norwegian Prima te ontdekken. Het schip zal na haar Europese presentatie van 17 augustus tot 13 september 2022 een reeks cruises aanbieden vanuit Amsterdam en Kopenhagen. Op deze routes zal het nieuwe vlaggenschip van de rederij Noord-Europa, de Noorse fjorden en de Baltische regio bezoeken. Op 23 september vertrekt Norwegian Prima vervolgens vanuit Southampton naar Noord-Amerika en de Caraïben voor haar eerste winterseizoen.

© rendering NCL

Comments