Cruise

NCL lanceert docuserie over terugkeer naar het cruisen

Norwegian Cruise Line lanceert een vijfdelige docuserie die de langverwachte cruise-comeback van de rederij weergeeft. De reeks vormt een onderdeel van het content-platform ‘EMBARK with NCL’ dat de rederij recent lanceerde op www.ncl.com/embark. De eerste aflevering van de docuserie ‘Great Cruise Comeback’ debuteert op 16 april en geeft een kijkje in de herlancering van NCL’s vloot van 17 schepen. De aflevering focust zich op de maatregelen voor een gezonde en veilige terugkeer naar het cruisen, inclusief geregisseerde gesprekken met leidinggevenden, waaronder Norwegian Cruise Line Holdings President en CEO Frank Del Rio en President en CEO van NCL Harry Sommer.

De 30 minuten durende aflevering besteedt onder meer aandacht aan de ontwikkelde technologie om het instapproces te verbeteren, hoe de bemanning en entertainers aan boord van NCL het afgelopen jaar hebben doorstaan en hoe deze tijdelijke pauze kleine bedrijven en gewaardeerde partners heeft beïnvloed, waaronder de in Miami gevestigde en iconische distilleerderij, Wynwood Brewing Company.

“We komen eindelijk terug!,” zei Norwegian Cruise Line President en CEO Harry Sommer.  “Gisteren was een hele grote dag voor ons toen we de terugkeer aankondigden van de eerste schepen die weer zullen varen na een pauze van onze activiteiten van meer dan een jaar. We kijken ernaar uit om opnieuw in contact te komen met onze gasten, bemanning, medewerkers en partners, zowel persoonlijk als via het ‘EMBARK with NCL’ -platform, wat onze terugkeer naar cruisereizen zal laten zien via de mensen van NCL.”

© foto NCL: Frank Del Rio en Harry Sommer in een meeting met PortMiami en overheidsinstanties.

Comments