Cruise

MSC Magnifica voortaan wekelijks in Zeebrugge

MSC Magnifica vatte deze week haar winterschema in West-Europa aan en meert daarbij elke donderdag af aan de ABC Cruiseterminal in Zeebrugge. Het is voor het eerst dat MSC Cruises deze Northern Pearls-route voorstelt. Volgens de rederij gebeurt dat in navolging van het succes van het Noord-Europese seizoen tijdens de zomer en de aanhoudende vraag van gasten om ook tijdens de winter in deze regio te kunnen cruisen.

Op dit vaarschema loopt de MSC Magnifica Hamburg, Southampton voor Londen, Le Havre voor Parijs, Zeebrugge voor Brugge en Brussel en IJmuiden/Amsterdam aan. Met lange verblijven tot 12 uren in de haven kunnen gasten het meeste uit hun tijd aan wal halen. Inscheping is mogelijk in elke haven, zodat er voldoende gemakkelijke verbindingen in de buurt zijn voor de gasten. Op de eerste aanloop zijn in Zeebrugge donderdag 25 gasten ingescheept uit ons land, maar ook uit de buurlanden.

Volgens de maatschappij is de winter een van de beste tijden van het jaar om West-Europa te bezoeken. De steden zijn niet zo druk met toeristen, het vakantieseizoen brengt feestelijke decoraties en kerstmarkten die een magische sfeer creëren en veel van de landschappen worden straks omgetoverd tot winterwonderland! Dit is ook een unieke kans om enkele van de Europese hoofdsteden allemaal in één reis te bezoeken.

MSC Magnifica biedt gasten de mogelijkheid in comfort te reizen met een elegant ontwerp en ontspannen verfijning, met alle kenmerken die MSC Cruises-schepen onderscheiden, inclusief een gevarieerde keuze aan eetgelegenheden, waaronder vier restaurants en elf bars, moderne en comfortabele hutten en een breed scala aan entertainment- en vrijetijdsactiviteiten, waaronder een zwembad met een schuifdak, een sportcentrum, bowling, een hightech fitnessruimte en de MSC Aurea Spa. Het entertainmentaanbod omvat een casino, panoramische discotheek, 4D-bioscoop en een theater met 1.200 zitplaatsen met originele theaterproducties en live-entertainment door het hele schip. En uiteraard biedt de MSC Magnifica familiefaciliteiten en activiteiten met speciale kinderruimtes en clubs voor alle leeftijden. Het schip kan in een dubbele bezetting 2.518 gasten ontvangen.

Alle passagiers van 12 jaar en ouder moeten volledig zijn gevaccineerd en jonge cruisers van 2 tot 11 jaar moeten binnen de 48 uur na het vertrek van hun cruise een bewijs van een negatieve RT-PCR- of antigeentest kunnen overleggen. Niet-Schengen-gasten kunnen deze cruises ook boeken. Zij moeten volledig gevaccineerd zijn en een negatieve RT-PCR-test voorleggen die binnen de 72 uur na het vertrek van hun cruise is afgenomen.

Comments