Cruise

MSC hervat cruises op 24 januari

Na een gedwongen stop tijdens de eindejaarsperiode is MSC Cruises van plan om op 24 januari haar afvaarten te hervatten. Het eerste schip wordt de MSC Grandiosa die vanuit Genua weekcruises in de westelijke Middellandse Zee zal verzorgen.

Als gevolg van de verlenging van de Covid-maatregelen van de Italiaanse regering met betrekking tot de verplaatsingen binnen Italië, is MSC Cruises gedwongen de cruise met MSC Grandiosa vanuit Genua op 10 januari en, uit voorzorg, ook deze van 17 januari te annuleren. Als gevolg hiervan zal de eerste afvaart van MSC Grandiosa na de tijdelijke opschorting tijdens de kerst- en eindejaarsfeesten, nu op zondag 24 januari vanuit Genua vertrekken.

Het vlaggenschip van de rederij vertrekt elke zondag vanuit Genua en doet de Italiaanse havens Civitavecchia (Rome), Napels, Palermo en Valetta in Malta aan met mogelijkheid om in te schepen in elke haven in Italië. MSC Grandiosa zal deze route aanbieden tot 21 maart. Ook daarna blijft het schip in de westelijke Middellandse Zee en zal in het raam van zijn zomerprogramma een nieuwe route aanbieden.

Vanaf 14 februari zal ook MSC Magnifica haar activiteiten hervatten met vertrek vanuit Genua voor cruises van 11 nachten. Die laten gasten toe de westelijke en oostelijke Middellandse Zee in Italië, Griekenland en Malta te ontdekken. MSC Cruises neemt momenteel contact op met alle reisagenten en gasten die getroffen zijn door de twee geannuleerde cruises van de MSC Grandiosa.

© foto MSC Cruises

Comments