Cruise

MSC Cruises wil tegen Pasen weer naar Griekenland varen

MSC Cruises werkt nauw samen met het Griekse ministerie van Toerisme en andere relevante autoriteiten voor de heropening van de lokale toeristische diensten. Dit moet de rederij toelaten om vanaf de paasvakantie opnieuw cruises naar Griekenland in te leggen.

In gerelateerd nieuws kondigt MSC Cruises aan dat ze alle geplande cruises met de MSC Magnifica tot en met 29 april annuleert. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het schip vanaf 14 februari naar zee terugkeerde met een vaarroute naar Griekenland. MSC Magnifica zal dus worden vervangen voor vaarroutes naar de oostelijke Middellandse Zee inclusief Griekenland, tijdens de paasperiode én gedurende het zomerseizoen.

Gasten die tot en met 29 april een reis op de MSC Magnifica hebben geboekt, krijgen de mogelijkheid hun cruisevakantie om te boeken naar een van de andere schepen die Griekenland aandoen of naar het vlaggenschip MSC Grandiosa dat momenteel de westelijke Middellandse Zee doorkruist. MSC Grandiosa verzorgt weekcruises die elke zondag vertrekken vanuit Genua en naar Civitavecchia, Napels, Palermo in Italië en Valletta in Malta vaart. Inscheping is mogelijk vanuit elke haven in Italië.

© foto MSC Cruises

Comments