Cruise

MSC Cruises werkt nu ook samen met Spaanse sterrenchef

MSC Cruises breidt haar samenwerking met sterrenchefs uit met de Spaanse kok Ramón Freixa. Zijn restaurant in het Hotel Unico in Madrid kan pronken met twee Michelin-sterren. Freixa staat bekend om zijn Spaanse keuken met innovatieve en moderne toetsen. Vanaf april zal hij zijn bereiding van eend met Iberico-varkensvlees serveren in het restaurants van de MSC Yacht Club. Ook werkt Freixa voor MSC Cruises een reeks authentieke tapa’s uit en speciale gerechten voor het kerst- en nieuwjaarsmenu. De rederij werkt reeds samen met vijf chefs waaronder de Aziatische chef Roy Yamaguchi, de Amerikaan Joe Bastianich (in Noord-Amerika), de Chinese chef Jereme Leung,  de Italiaan Carlo Cracco en de Franse chocolademaker Jean-Philippe Maury. Tijdens de lancering van de MSC Meraviglia kondigde de rederij vorig jaar ook gerechten aan van de Franse chef Hélène Darroze. Die samenwerking ging uiteindelijk niet door.

© MSC Cruises

Comments