Cruise

MSC Cruises schrapt eindejaarscruises

Net als Costa Cruises heeft ook MSC Cruises de kerst- en eindejaarscruises geschrapt. De beslissing volgt op de lockdownmaatregelen die de Italiaanse regering heeft afgekondigd in de bestrijding van het Covid 19-virus. Hierdoor gelden voor de periode van 21 december 2020 tot 6 januari 2021 strenge reisrestricties.

MSC Grandiosa schort haar weekcruises vanuit Genua op vanaf 20 december. Het schip hervat zijn afvaarten in de Westelijke Middellandse Zee op 10 januari. MSC Magnifica die vanaf 18 december tiennachtencruises zou aanbieden in de Middellandse Zee, zal nu pas vanaf 15 januari langere afvaarten voorstellen. Drie vertrekken in de eindejaarsperiode komen te vervallen. MSC Cruises heeft sinds de heropstart in augustus al meer dan 30.000 gasten ontvangen. Dat gebeurt volgens een heel strikt gezondheids- en veiligheidsprotocol.

Intussen stelt de rederij ook haar programma naar de Caraïben en Bahama’s opnieuw uit. Tot eind februari blijven de drie schepen die in Noord-Amerika varen tegen de kade. Dat zijn de MSC Seaside vanuit Port Canaveral en de MSC Meraviglia en MSC Armonia vanuit PortMiami.

© foto Travel Magazine

Comments