Cruise

MSC Cruises opent verkoop World Cruise 2023

MSC Cruises heeft de verkoop van de MSC World Cruise 2023 geopend. Deze uitzonderlijke cruise zal 53 bestemmingen in 33 landen en op 6 continenten bedienen, met een focus op belangrijke locaties in Azië. Op deze 119-daagse reis zal MSC Poesia 30.000 zeemijl afleggen en 24 tijdzones doorkruisen vanuit de vertrekhavens Civitavecchia, Genua, Marseille en Barcelona. Inschepen in de Zuid-Franse haven kan op 6 januari 2023.

Na de trans-Atlantische overtocht stopt de MSC Poesia op de Caraïbische eilanden vooraleer het Panamakanaal door te varen. Het cruiseschip zet daarna zijn reis voort naar de westkust van Midden-Amerika met stops in Costa Rica, Nicaragua, Guatemala en Mexico voordat het San Francisco bereikt. Eenmaal in het hart van de Stille Oceaan hebben de gasten de mogelijkheid om Maui (Hawaii), Samoa, Fiji, Auckland, Sydney en de Australische Goudkust, Cairns en het Groot Barrièrerif, Papoea-Nieuw-Guinea en de Filipijnen te ontdekken.

Het MSC-schip zal vervolgens aanleggen in Japan tijdens het hoogtepunt van het kersenbloesemseizoen, met stops gepland in Kyoto en Tokio. Gasten ontdekken meer van Azië tijdens de aanlopen in Shanghai, Vietnam, Singapore of Maleisië. Ze zullen dan de Indische Oceaan oversteken naar de Golfregio. MSC Poesia vaart tot slot door het Suezkanaal naar de Middellandse Zee, een andere onvergetelijke ervaring.

© foto MSC Cruises

Comments