Cruise

MSC Cruises kondigt nieuw winterseizoen 2020-2021 aan

MSC Cruises heeft haar volledig winterseizoen 2020/2021 gepubliceerd met meer dan 90 verschillende routes in het Caraïbisch gebied, de Middellandse Zee, de Emiraten, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië. De vaarroutes omvatten reizen van 2 tot 24 nachten, de derde MSC World Cruise die in januari 2021 vertrekt en een uitgebreid Grand Voyages-programma. Klik hier voor een infografiek met een overzicht van alle afvaarten.

CEO Gianni Onorato: “We hebben ons winterseizoen vanaf eind oktober herzien en bijgewerkt en zijn verheugd nu de volledige details te bevestigen. Met ons programma bieden we cruises aan in alle regio’s van de wereld waar we traditioneel actief zijn en hoewel er enkele updates zijn ten opzichte van het oorspronkelijk programma, kunnen we de meeste vaarroutes nog steeds aanbieden zodat iedereen van zijn of haar geboekte cruise kan genieten.”

In navolging van de CLIA-beslissing bevestigt MSC Cruises de verdere verlenging van de stopzetting van de activiteiten van haar schepen die vanuit Amerikaanse havens in het Caraïbisch gebied opereren tot en met 15 september 2020. De aankondiging heeft gevolgen voor de MSC Seaside en MSC Armonia. Gasten die getroffen zijn door de geannuleerde cruises, ontvangen een voucher en kunnen het betaalde bedrag overzetten naar een toekomstige cruise op elk schip en voor elke vaarroute tot en met 31 december 2021. Ondertussen heeft MSC Cruises voor het zomerseizoen 2020 eerder de tijdelijke stopzetting van haar huidige scheepsoperatie tot en met 31 juli aangekondigd in de andere regio’s waar de rederij actief is.

© foto MSC Cruises

Comments