Cruise

MSC Cruises bedankt alle gezondheidswerkers

MSC Cruises lanceert kortingscruises voor professionals in de gezondheidszorg over de hele wereld om hen te bedanken voor hun voortdurende bijdrage aan de strijd tegen de Covid 19-pandemie. Het programma, dat loopt tot het einde van 2021, biedt medewerkers in de gezondheidszorg de mogelijkheid om te genieten van een welverdiende vakantie met hun geliefden.

Pierfrancesco Vago, directievoorzitter MSC Cruises: “Als familiebedrijf willen we graag onze oprechte dank uitspreken aan alle professionals in de gezondheidszorg – en hun families – voor hun toewijding, professionaliteit en moed in de strijd tegen de pandemie. Dit programma is bedoeld voor alle medische medewerkers, artsen, verpleegkundigen, apothekers, onderzoekslaboratoriumpersoneel en, meer in het algemeen, al het personeel in de gezondheidszorg. Hun werk en toewijding hebben ook bijgedragen aan de ontwikkeling van ons nieuwe operationele gezondheids- en veiligheidsprotocol dat onlangs aan boord van de MSC Grandiosa is geïmplementeerd, het eerste schip van onze vloot dat de activiteiten hervat in het westelijke deel van de Middellandse Zee.

De afgelopen vijf maanden hebben we onvermoeibaar samengewerkt met hooggekwalificeerde en internationaal erkende medische deskundigen om een uitgebreid gezondheids- en veiligheidsprotocol te ontwikkelen ter bescherming van alle passagiers, bemanningsleden en de lokale gemeenschappen waar onze schepen aanmeren. Ons protocol is gebaseerd op uitgevoerd onderzoek, beschikbare gegevens en een beter begrip van het virus. Het zijn essentiële elementen die gezondheidswerkers over de hele wereld tijdens de pandemie hebben vastgesteld. Gezien hun kennis zullen we ook zeer alert zijn op hun feedback om ons te helpen ons protocol verder te verbeteren.”

Het ‘Special Thank You’-kortingsprogramma is vanaf heden beschikbaar op alle afvaarten van MSC Cruises tot 31 december 2021, mits de reservering voor 30 april 2021 is gemaakt. Kortingen gelden per kajuit en geven een reductie tot 50% op de huidige tarieven. Medische professionals kunnen hun kortingscruise boeken via hun reisbureau.

© foto MSC Cruises

Comments