Cruise

MSC Bellissima blijft deze winter in Saoudi-Arabië en de Rode Zee

MSC Bellissima verlengt haar aanwezigheid in Saoedi-Arabië en de Rode Zee voor het winterseizoen 2021/2022. Ze vervangt in dit vaargebied de eerder aangekondigde MSC Magnifica. MSC Cruises nam de beslissing na een zeer succesvol openingsseizoen in de regio tijdens de zomer. “MSC Bellissima en de routes in deze regio zijn erg populair sinds het schip in juli voor het eerst vanuit Jeddah, Saoedi-Arabië ging varen. Haar verdere inzet in de regio zal de cruise-ervaring uitbreiden voor gasten die op zoek zijn naar de ultieme winteruitstap,” zegt de rederij in een mededeling.

Deze route voor de winter 2021-2022 is gloednieuw voor MSC Cruises en is de eerste in zijn soort. Ze biedt internationale en lokale gasten unieke kansen om Saoedi-Arabië en Egypte per cruiseschip te ontdekken. Met een bezoek aan cultureel rijke bestemmingen en ongerepte stranden krijgen passagiers de gelegenheid zich onder te dompelen in de ongelooflijke geschiedenis en traditie van deze regio.

Vanaf 30 oktober 2021 biedt MSC Bellissima cruises van zeven nachten aan vanuit Jeddah. Het schip loopt tijdens deze weekcruise de havens aan van Ras Al Abyad, Aqaba voor een bezoek aan Petra in Jordanië, Safaga voor Luxor in Egypte en dan AlWajh en Yanbu in Saoedi-Arabië.

MSC Bellissima is een van de nieuwste schepen van MSC Cruises. Het cruiseschip van de Meraviglia-klasse werd in 2019 gelanceerd en biedt gasten een gevarieerde beleving met innovatieve en moderne faciliteiten. Blikvanger van het schip is de 80 meter lange LED Sky Screen boven de 96 meter lange promenade in mediterrane stijl. Met haar winkels, bars en restaurants vormt deze winkelwandelstraat het sociale hart van het schip. MSC Bellissima biedt in een dubbele bezetting plaats aan 4.488 passagiers, beschikt over 12 eetgelegenheden en specialiteitenrestaurants en meer dan 20 bars en lounges. De gasten verblijven in tien verschillende types van kajuiten. De MSC Yacht Club omvat een luxueuze accommodatie op drie dekken met eigen zonnedek, bar, restaurant en butlerservice 24 uur per dag.

© foto VisitSaudi

Comments