Cruise

Moritz Krause verlaat Hapag-Lloyd Cruises

Moritz Krause verlaat aanstaande maandag Hapag-Lloyd Cruises. Hij was acht jaar lang de corporate communication manager voor de Duitse luxe- en expeditierederij. “Gedurende deze 3.042 zeer opwindende, succesvolle en vooral leerzame dagen had ik het genoegen niet alleen deel uit te maken van drie doopfeesten van schepen, maar ook om 18 persreizen te coördineren met 201  journalisten. Gedurende in totaal 125 dagen aan boord van de schepen van de vloot heb ik 34 landen mogen bezoeken. “Na in totaal 157 verschenen persberichten en ongeveer 38.588 verzonden e-mails, is het nu een goed moment om ‘heel erg bedankt’ te zeggen voor uw professionele medewerking,” aldus Krause.

Als verantwoordelijke voor de internationale communicatie en mediarelaties was Moritz Krause ook in cruisekringen in de Benelux erg bekend. Hij wordt begin april de woordvoerder voor Verband der Automobilindustrie in Berlijn. VDA is de grootste Duitse industriële groepering met meer dan 600 aangesloten bedrijven. Hoewel hij een nieuwe weg inslaat, ziet Krause toch ook enkele raakpunten. Net als in de cruise-industrie zijn duurzaamheid en milieu in de autosector belangrijke aandachtspunten.

Moritz Krauze is verder te bereiken via LinkedIn: www.linkedin.com/in/krausemoritz en Instagram: https://www.instagram.com/moritzkrause_/

Comments