Cruise

Miami maakt zich op voor de Seatrade Cruise Global

Van 27 tot 30 september vindt in het Miami Beach Convention Center de Seatrade Cruise Global 2.0 plaats. Dit is het eerste internationale cruise-event in ruim twee jaar. Niet alleen de jaarlijkse cruisehoogmis in Florida, maar ook de regionale events zoals Seatrade Europe in Hamburg en Seatrade Med in het Middellandse Zeebekken konden niet plaatsvinden. De organisatoren van de Seatrade Cruise Global beseffen wel dat er voor de internationale bezoekers nog reisbeperkingen gelden, daarom gaat dit event volledig virtueel en kunnen geïnteresseerden de panelgesprekken en voorstellingen ook via livestream volgen.

Centraal op het event staan uiteraard de coronapandemie, hoe de rederijen deze moeilijke periode hebben doorstaan, wat de verwachtingen zijn voor de toekomst en hoe deze crisis de sector en de klantenbeleving heeft veranderd. Er wordt ook gesproken over de bestemmingen, de nieuwe trends en de inspanningen op het vlak van duurzaamheid en milieu.

Blikvanger van het congres wordt op dinsdag 28 september ‘The State of the Global Industry: The Future of Cruising’ waarin de top van de rederijen haar visies en verwachtingen toelichten. In het panel zetelen Arnold Donald (President & CEO Carnival Corporation), Richard Fain (Chairman & CEO Royal Caribbean Group), Pierfrancesco Vago (Executive Chairman MSC Cruises) en Kelly Craighead (President & CEO van de Cruise Lines International Association). Meer inlichtingen en inschrijvingen op seatradecruiseglobal.com

© foto Seatrade Cruise Global

Comments