shutterstock_292591610

Zin om het ‘Wilde Oosten’ van Azië op een actieve en betrokken manier te ontdekken? Dat treft, want Imagine Travel en Emirates nemen je op deze zesde editie van de ‘Pro’ experience fam trip mee naar peninsula Maleisië, één van de meest diverse landen van Zuidoost-Azië.

De reisperiode is ondertussen bekend: 15 t.e.m. 23 oktober 2019! De route houden we naar goede gewoonte nog even geheim.

Het succesvolle ‘experience’-concept, zoals het zes jaar geleden ontworpen werd door de Brugse niche-to, blijft aan de basis onveranderd. Verwacht je dus maar aan een lading lokale elementen en vervoersmethoden, versmolten met enkele sportieve, culinaire, culturele, maar vooral uitdagende opdrachten. Hierdoor leren jullie het prachtige Maleisië en haar bevolking veel beter kennen en mogen jullie je na deze belevingsstudiereis met recht en reden ware “Pro’s” noemen!

Om je kandidaat te stellen, vragen we jullie om onderstaand vragenlijstje in te vullen om uw kennis over Maleisië en over het Emirates-netwerk te testen. Bereid zeker ook een goede en originele motivatie voor. In een tweede fase van het selectieproces dient u Imagine- en Emiratesboekingen naar Azië te maken. Zijn het Maleisië-dossiers? Des te beter, maar het is niet verplicht. Indien je alle stappen goed doorloopt, krijg je eind juli te horen of je geselecteerd bent of niet!

Inschrijvingsformulier

Stel je kandidaat via dit formulier. Bevestiging van deelname volgt einde juli.    Deelnameprijs

    De deelnameprijs bedraagt 590€


    Voor een single-kamer betaal je een toeslag van 270€

    Herbeleef enkele vorige edities