Newsflash

Luc Coussement verlaat TUI

Na een carrière van meer dan 30 jaar binnen Jetair en later TUI legt Luc Coussement op 31 mei 2020 zijn functie als Key Account Director binnen de board van TUI Destination Experiences neer. Luc is een bekend gezicht bij TUI maar ook in de volledige toeristische sector, met een brede ervaring in functies zoals Director Autovakanties, Distribution Director, Call Center Director en Director Customer Experience. In 2015 verliet hij de Belgische tak van TUI en ging hij aan de slag als Customer Experience & Service Design Director bij TUI Destination Services. In zijn laatste rol was hij Key Account Director en lid van de Board van TUI Destination Experiences.

In 2017 werd hij ook voorzitter van ABTO (Belgian Association of Travel Organisers), dat de belangen van reisorganisatoren op nationaal en internationaal vlak vertegenwoordigt. De komende maanden zal Luc deze taak nog verderzetten en intussen worden de nodige stappen genomen om zijn opvolging te verzekeren. Luc gaat vanaf deze zomer aan de slag binnen zijn eigen consultancybedrijf.

“We willen Luc niet laten vertrekken zonder hem uitdrukkelijk te bedanken voor zijn jarenlange enthousiaste en toegewijde inzet voor ons bedrijf. Velen zullen zijn passie voor touroperating en zijn vriendelijke en positieve ingesteldheid missen,” klinkt het in een persmededeling bij TUI.

© Gerrit Op de Beeck

Comments