Touroperating

Live To Travel: nieuw kantoor & nieuwe brochure

Er beweegt wat bij niche-touroperator Live To Travel uit Aalst. Zo nam de to recent zijn intrek in zijn nieuwe kantoren, langs de Gentsesteenweg in Aalst, en lanceert het in september een zesde Afrika brochure die zich focust op het luxe-segment.

Zesde Afrika brochure

“Live To Travel heeft de laatste jaren een sterke reputatie opgebouwd als Afrika specialist. Jammerlijk genoeg denken nog steeds heel veel reisagenten dat Live To Travel zich enkel concentreert op avontuurlijke & middenklasse rondreizen,” aldus Hans Van der Stock. “Dit is echter niet zo en om de luxe producten in Afrika de aandacht te geven die ze verdienen, zijn we verheugd de komst van een zesde Afrika brochure te mogen aankondigen.” Na Namibië, Zuid-Afrika, Afrika, Droomstranden en Drifters is er vanaf september de Afrika Collectie. “Deze luxebrochure bundelt in 124 pagina’s het beste wat Afrika te bieden heeft. Heel overzichtelijk en met fantastische sfeerfoto’s. Deze brochure zal samen met de andere brochures naar de reiskantoren gestuurd worden midden september. In tegenstelling tot de andere brochures dient er voor de Afrika Collectie wel een mail gestuurd te worden naar mimika@livetotravel.be indien je deze wenst te ontvangen.”

Preview van de nieuwe Afrika Collectie brochure.

Nieuwe kantoren

Travel Magazine mocht recent in avant-première de nieuwe kantoren van Live To Travel, langs de Gentsesteenweg in Aalst, ontdekken. Hans Van der Stock en Bruno De Lathauwer (Live To Travel): “De vorige locatie langs de Leopoldlaan in Aalst werd echt wel te krap. Onze nieuwe kantoren liggen verspreid over twee verdiepingen en bieden voldoende ruimte voor alle medewerkers. Het Live To Travel reservatieteam wordt overigens op 6 augustus versterkt met twee nieuwe medewerkers. De bedoeling is om beter in te spelen op de aanvragen van de reisagenten en de offertes nog sneller te kunnen bezorgen.”

Alleen maar blije gezichten bij de Live To Travel medewerkers! “Het nieuwe kantoor is fantastisch”, aldus Sarah Volckaert.

Live To Travel Event in Carré

Het Live To Travel Event vindt dit jaar plaats op twee locaties. Op maandag 8 oktober zijn de reisagenten welkom in discotheek Carré in Willebroek. Op dinsdag 9 oktober staat het event geprogrammeerd in het Van der Valk Hotel Eindhoven. Bruno De Lathauwer: “Op beide events zijn zowel Nederlandse als Vlaamse reisagenten welkom. Ze mogen opnieuw een workshop met onze belangrijkste partners verwachten, een verzorgde catering, een massa prijzen, en uiteraard een feestje…”

Hans Van der Stock en Bruno De Lathauwer.

Foto’s © Travel Magazine

 

Comments