Reisindustrie

Lieven De Craemer zet stap opzij bij ANWB Reizen

Lieven De Craemer (52) treedt op 1 januari 2019 terug als directeur van ANWB Reizen België. De aanleiding van het vertrek is de beslissing om de activiteiten m.b.t. de Belgische markt voortaan vanuit het hoofdkantoor te organiseren en het Belgische filiaal op te heffen. “Het is vanzelfsprekend met spijt dat ik kennis heb genomen van deze beslissing. Anderzijds respecteer ik de beslissing van ANWB om hun activiteiten te herschikken” zegt

Lieven De Craemer. “Lieven heeft ervoor gezorgd dat de reisbedrijven van ANWB, met name de labels FOX Verre Reizen en Pharos Autovakanties, een stevige positie in België hebben verworven. Beide bedrijven hebben de afgelopen jaren een stijgend aantal Belgische vakantiegangers mogen bedienen. ANWB is Lieven zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan deze groei”, aldus  Marjon Kaper, Algemeen Directeur van ANWB Reizen. Gezien de specifieke kennis en ervaring van Lieven De Craemer blijft hij wellicht als adviseur verbonden aan ANWB Reizen.
Er komt geen opvolger voor Lieven De Craemer. Vanaf 1 januari zullen de contacten met de partners in de reisbranche door collega’s van de verschillende reisbedrijven zelf worden onderhouden. Voor FOX is de contactpersoon Wendy van Zijl en voor Pharos is dat Eric Serrarens.

 

 

 

Comments