Hotellerie

Ikos Resorts opent hotel Ikos Andalusia in Spanje

Ikos Resorts opent in mei 2020 een vijfde resort en treedt daarbij voor het eerst buiten Griekenland. “Het gloednieuwe Ikos Andalusia brengt een nieuwe wereld van luxe en mediterraanse gastvrijheid naar de kust van Zuid-Spanje. Het gekende Infinite Lifestyle concept van Ikos Resorts staat borg voor buitengewone ervaringen en een vijfsterren all-inclusive luxe,” klinkt het.

Het nieuwe resort in Estepona, nabij het mondaine Marbella, biedt Spaanse flair in combinatie met de ultieme Ikos all-inclusive service. Ikos Andalusia laat gasten het beste van de Costa del Sol ontdekken met een inbegrepen aanbod Local Discovery ervaringen, zoals de Dine-Out optie, de MINI Drive Adventure, een museumpas en een ervaring voor golfspelers.

“Het vijfsterrenresort Ikos Andalusia is met zijn 411 ingerichte kamers, eigentijds interieur, weelderige tuinen en prachtig ontworpen binnen- en buitenzwembaden dé plek voor een op-en-top luxe droomvakantie nabij het exclusieve Marbella. De gerenommeerde Infinite Lifestyle formule van Ikos Resorts zorgt ervoor dat alles naar wens en volledig inbegrepen is, met menu’s samengesteld door Michelin sterrenchefs, keuze uit zeven restaurants, een wijnkaart met 300 klassewijnen, bediening op het strand, chill-out bars en swingende beach parties, gratis clubs voor kinderen en tieners, een ruim aanbod aan activiteiten van beach tennis over yoga en pilates tot mountainbiken, alles zonder extra kosten.”

Comments