Hotellerie

Ikos Resorts: “beste all-in luxeresort ter wereld”

De luxeresorts Ikos Oceania en Ikos Olivia in Halkidiki (in het noorden van Griekenland) dragen voortaan de titel van ‘beste all-inclusive resorts’ ter wereld bij de uitreiking van de Annual Travellers’ Choice Awards 2019 van Trip Advisor. Ikos Oceania werd bovendien geroemd als een van de beste luxehotels in Europa.

Ikos Oceania eindigde op de eerste en Ikos Olivia op de tweede plaats in de rangschikking van de TripAdvisor-reizigers. Ikos Oceania werd bovendien gelauwerd in de top 25 van luxehotels in Europa, op de achtste plaats, en ook in de rangschikking van de 25 beste hotels ter wereld, met een 16e plaats.

Ikos Resorts heeft met een onovertroffen vijfsterrenservice en dito belevingen voor de gasten een nieuwe invulling gegeven aan het traditionele all-inclusiveconcept in het Middellandse Zeegebied. A la carte menu’s van de hand van Michelin sterrenchefs, een selectie van 300 lokale en internationale wijnen van de Ikos Sommelier, kelnerservice op het strand, roomservice de klok rond, sterkedrank van topmerken in de minibar, kids’ clubs en zo veel meer… allemaal all-inclusive.

Na het grote succes van Ikos Dassia, dat opende op Corfu in mei 2018, verwelkomt het merk vanaf mei 2019 ook gasten op een vierde locatie, Ikos Aria op Kos. Dit hotel bevindt zich op een van de meest sensationele plekken van Kos, aan de zuidwestzijde van het eiland: een idyllische kustlocatie van wel 20 hectare groot, met zelfs resten van een eeuwenoude basiliek op het vlakbij gelegen strand.

Comments