Cruise

Holland America Line lanceert culinaire EXC Tours

Holland America Line breidt haar samenwerking met Food & Wine Magazine uit met 23 nieuwe, culinaire tours. Op een hele reeks Europese cruises neemt de rederij haar gasten mee op culinaire excursies. Deze zomer zijn er in de Middellandse Zee onder meer Food & Wine EXC Tours in Dubrovnik, Korfu, Santorini, Livorno, Napels, Venetië, Monte Carlo, Kotor, Cadiz, Barcelona en Malaga. In Noord-Europa staan culinaire uitstappen op het programma in Kopenhagen, Tallinn, Helsinki, Hamburg, Reykjavik, Bergen, St. Petersburg en Stockholm. Het programma omvat zowel kookklassen, rondleidingen in wijnhuizen, proeverijen van street food als bezoeken aan bijzondere eetgelegenheden. HAL-voorzitter Ornaldo Ashford: “We willen meer dan onze gasten meenemen naar een lokaal restaurant. Wij willen hen laten koken met chefs, hippe plaatsen bezoeken die alleen de locals kennen en op die manier eten en cultuur combineren met aangename en unieke ervaringen.”

© foto Holland America Line

Comments