Cruise

Holland America en Princess Cruises starten opnieuw op

Princess Cruises en Holland America Line vierden in het weekend in Seattle hun terugkeer. Dat gebeurde in aanwezigheid van Arnold Donald, CEO van de Carnival Corporation, Jan Swartz, President Princess Cruises en Gus Antorcha, President Holland America Line. Beide maatschappijen hebben een nauwe band met Alaska die ze sinds decennia bezoeken en waar ze over eigen treinen en lodges beschikken.

Voor Holland America Line vertrok in het weekend de Nieuw Amsterdam naar Alaska. Zondag nam Princess Cruises met de Majestic Princess haar afvaarten terug op. De twee dochtermaatschappijen van de Carnival Corporation bieden tot september meer dan twintig afvaarten aan vanuit Port of Seattle.

Later deze zomer hervat Holland America Line ook haar afvaarten in de Middellandse Zee. Dat gebeurt met de Eurodam die al weken voor anker ligt in Piraeus. Het cruiseschip verzorgt vanaf 15 augustus vier weekcruises vanuit Athene naar de Griekse eilanden, maar ook Montenegro, Israël en Albanië. Van 12 september tot 30 oktober zal de Eurodam vijf 12-daagse rondreizen aanbieden vanuit Venetië. Op het programma staan cruises tussen Venetië en Piraeus (Athene), tussen Venetië en Barcelona en van Barcelona naar Fort Lauderdale in Florida.

© foto Holland America Line/Princess Cruises

Comments