Cruise

Heropstart MSC Magnifica uitgesteld tot half februari

MSC Cruises kondigde de verlenging van de onderbreking van de werkzaamheden van de MSC Magnifica aan. Aansluitend op de extra lockdown-maatregelen die de Griekse regering onlangs heeft genomen om de pandemie te beheersen, zullen deze nu waarschijnlijk tot na de huidige vakantieperiode gelden. In het kader van deze maatregelen kunnen passagiersschepen momenteel tot 6 januari alleen nog maar technische aanlopen in Griekse havens uitvoeren.

Vanwege de onzekerheid in dit stadium over de vraag of deze havens op 7 januari volledig zullen heropenen of dat deze maatregelen verder worden verlengd, wat zeer waarschijnlijk het geval zal zijn, heeft de rederij besloten de hervatting van de cruises met de MSC Magnifica uit te stellen tot 14 februari 2021. Vanaf half februari zal het schip op tiennachtencruises tussen Genua, Livorno, Messina, La Valletta, Piraeus (Athene), Katakolon en Civitavecchia (Rome) varen.

Gasten die op de MSC Magnifica voor haar nieuwe herstartdatum hadden geboekt, kunnen hun reservatie alvast op 10 januari 2021 op de MSC Grandiosa overzetten. Het schip herstart haar route door de westelijke Middellandse Zee en doet in een eerste fase alleen maar havens in Italië (Genua, Civitavecchia, Napels, Palermo) en Malta (La Valletta) aan.

© foto MSC Cruises

Comments