Bestemmingen

Herbekijk webinar Turespaña Region of Valencia Mediterranean live and safe

Op woensdag 14 oktober organiseerde de Spaanse Dienst voor Toerisme in Brussel, Turespaña, de vierde live webinar voor reisprofessionals in België en Luxemburg. Deze keer trokken we naar de regio Valencia en gingen we dieper in op de verschillende bestemmingen in de regio met als thema: Valencia Mediterranean Region: Live & Safe.

De inleiding werd zoals steeds verzorgd door moderator Robrecht Willaert en directeur van Turespaña Rafael Chamorro: “We zijn hier vandaag met de boodschap dat reizen naar de regio Valencia veilig kan. De verschillende partners die vandaag aan bod komen, Alicante stad, Benidorm, Costa Blanca en Valencia stad.

Juan Muñoz presenteerde voor de regio Valencia en stelde meteen gerust: “Momenteel is de regio degene met de tweede laagste bezettingsgraad van Europa.” Toerisme is in de hele regio erg belangrijk, met meer dan 400.000 hotelbedden. Het klimaat, de geschiedenis, de natuur en het eten zijn allemaal in overvloed aanwezig over de hele regio. Mar Lopez nam het woord voor de regio Costa Blanca en verzekerde ook dat veilig reizen perfect kan. De volgende was Antonio Sanchez voor Visit BenidormMarina Campello gaf wat meer informatie over Alicante cityMiriam Mascaros sloot de webinar af voor Visit Valencia. Nadien was er nog uitgebreid tijd voor vragen en antwoorden aan de vertegenwoordigers van de regio’s.

De webinar herbekijken? Dat kan hier:

 

Comments