Aviation

Hahn Air viert 20ste verjaardag

De Duitse luchtvaartmaatschappij Hahn Air viert zijn 20ste verjaardag. De toonaangevende leverancier van ticketing- en distributie-oplossingen voor andere luchtvaartmaatschappijen en reiskantoren zal deze mijlpaal het hele jaar door vieren met verschillende activiteiten. Zo worden zeven internationale evenementen en allerlei wedstrijden voor reisagenten georganiseerd. Voor alle details kan u terecht op www.hahnair.com/anniversary. Via de website kunnen de reisagenten mooie prijzen winnen, zoals een reis voor twee personen naar één van de zeven verjaardagsfeestjes, die op uitzonderlijke locaties op vier continenten zullen plaatsvinden.

Nico Gormsen, mede-oprichter, mede-eigenaar en CEO van Hahn Air : “Sinds de start in 1999 zagen we Hahn Air door de jaren heen uitgroeien tot een volwaardige speler, geconnecteerd met alle grote GDS’en die de reisagenten gebruiken voor het reserveren en uitgeven van vliegtuigtickets.

Vandaag beschikt Hahn Air over 350 rail-, airline-, en shuttlepartners en werkt het samen met meer dan 100.000 reiskantoren in 190 markten.

Comments