Wedstrijd

Win een privé-vakantie met Grecotel Hotels & Resorts

Grecotel heeft de voorbije jaren fors geïnvesteerd in haar drie hotels en resorts op Corfu om een 5* totaalbeleving te garanderen. Waag je kans om deze vernieuwingen zelf te ontdekken dankzij deze mini-quiz. De drie winnaars krijgen elk 1.000 Grecotel Counter Club punten voor een volgende Grecotel-vakantie.

De drie Grecotel Hotels & Resorts op Corfu, elk met een uniek karakter, werken steeds meer samen voor een unieke ervaring op maat van alle gasten. Zo kan je per pontoon-zeetaxi vervoerd worden tussen de hotels, voor de “Dine Around”-optie die geldt in de 15 verschillende restaurants. Of neem deze boot naar Corfu-stad voor slechts 10€.


Grecotel Corfu Imperial 5*

Dit klassieke hotel ligt uitgestrekt over het laatste stuk van het schiereiland Kommeno, omgeven door hemelsblauw water en de glinsterende lichten van luxueuze jachten. Het is een betoverend resort met ltaliaanse tuinen en talrijke restaurants. Een esthetisch uniek complex, geïnspireerd op de laatste architecturale trends. “Bella Vita” is ook synoniem van verfijnd eten. De nieuwe en indrukwekkende Elixir Spa van twee verdiepingen hoog bevat een binnenzwembad en een fitnesscentrum met de allernieuwste Technogym cardiotoestellen.

VRAAG: Hoe heet het nieuwe familiegebouw met comfortabele gezinskamers, ingericht met luxe-materialen zoals marmer en hout voor eigentijds comfort?

  • Il Boschetto
  • La Bella Vita
  • Imperial

TIP: De naam van dit bijgebouw is geïntegreerd in de naam van de kamertypes die je op onze website of in de nieuwste Sales Manual 2019 kan terugvinden.


Grecotel Eva Palace 5*

Het panoramisch uitzicht op de baaien, het idyllische hotelstrand met natuurlijke schaduw, de impressionante sfeer rondom het zwembad met swim-upbar en de romantische sfeer in de kamers zijn de grote troeven van dit resort.

VRAAG: Op welke haven kijk je uit vanaf dit romantische hotel?

  • Gouvia
  • Dassia
  • Corfu

TIP: Op een kaart vind je deze marina zeker.


Grecotel LUX.ME Daphnila Bay Dassia 5*

Dit geliefde resort ademt de Mediterrane sfeer. Het domein lijkt een kleurrijk aquarel te midden van bloemen- en natuurpracht… De kamers in het hoofdgebouw hebben een panoramisch uitzicht over kleine eilandjes. Gasten kunnen ook logeren in stijlvolle familiebungalows met plaats tot 5 personen. Ze zijn gebouwd in typische architectuur en interieur, gelegen in de exotische bloementuin tegen de heuvelflank. Elke gast wordt luxueus verwend dankzij het LUX.ME-concept.

VRAAG: Wat is inbegrepen in het LUX.ME-concept voor alle gasten?

  • Chocolatier, patisserie, ijsjesbar, crêperie
  • sommelier service, wijnbar, 150 nationale en internationale wijnlabels
  • 6 restaurants, waaronder een à la carte Italiaans, Grieks en Aziatisch restaurant
  • alle bovenstaande antwoorden zijn correct

TIP: Alle info over dit concept vind je online.


AntwoordformulierComments