Aviation

Georgian Airways feestelijk onthaald op Brussels Airport

Sinds zondag 25 maart vliegt Georgian Airways twee keer per week tussen Tbilisi en Brussel. Daarmee is de Georgische hoofdstad een nieuwe bestemming voor Brussels Airport. De vluchten worden telkens uitgevoerd met een Embraer 190. Het was dit toestel dat donderdag op Brussels Airport feestelijk onthaald werd door de luchthavenbrandweer.
In zijn welkomsttoespraak onderstreepte Jan Van de Reyd, senior manager Aviation Development van Brussels Airport Company, het belang van de nieuwe, rechtstreekse vliegverbinding. Namens de Georgische ambassade lichtte Natalie Sabanadze de vele troeven van haar land toe. Mariam Karenashvili, deputy chief of PR & internet bij Georgian Airways, zei dat de cabine van de Embraer 190 is ingedeeld in twee klassen met 9 stoelen in een luxueuze businesclass.
Georgian Airways vliegt op donderdag en zondag tussen Brussel en Tbilisi. In ons land wordt de maatschappij vertegenwoordigd door APG Air Agencies tel.: 02/712 64 20 of email: pax.sales@airagencies.be. Air Agencies werd op de inhuldigingsplechtigheid van de eerste vlucht vertegenwoordigd door Pascal van de Moortel en Fabienne Van Megroot,
sales & marketing representative BeLux.

Vluchten Georgian Airways:
A9707 TBS 0730 – BRU 1020 EMB190
A9708 BRU 1220 – TBS 1730 EMB190